Putere si determinare in fiecare linie

Noul Land Cruiser isi confirma reputatia cu un nou stil exterior, mai modern si mai robust. Fiecare linie denota determinare. Capota a fost modelata pentru o mai buna vizibilitate centrala in partea de jos; farurile si deschiderile grilei radiatorului au fost inaltate pentru o mai buna protectie si pentru trecere prin apa mai adanca. Off-road sau pe sosea, esti mereu protejat

Land Cruiser este echipat cu Toyota Safety Sense, o suita de tehnologii active de siguranta concepute pentru a preveni sau atenua coliziunile intr-o gama larga de situatii ce pot fi intalnite in trafic. Acestea includ Sistemul de siguranta pre-impact (PCS) cu Detectare pietoni, Cruise Control Adaptiv (ACC), Sistem de avertizare la parasirea benzii (LDA), Sistem de comutare automata intre faza lunga si faza scurta (AHB) si Sistem de asistenta pentru marcaje rutiere (RSA).

CONFIGUREAZA LAND CRUISER

Personalizeaza modelul tau preferat Toyota Land Cruiser.

Configureaza Land Cruiser

PROGRAMEAZA TEST DRIVE

Te-am convins? Programeaza un test drive cu modelul tau preferat Toyota.

Programeaza Test Drive

Solicita Oferta Speciala

*Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor plasate in perioada 1 – 30 august 2024. Discountul se calculeaza ca procent aplicat la pretul de lista a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) si reprezinta beneficiu acordat de importator prin intermediul retelei de retaileri. Pentru evitarea oricarui dubiu, reteaua de dealer va stabili independent propria strategie comnerciala fiind posibila aplicarea oricaror discounturi suplimentare, daca este cazul.

Eligibilitatea clientilor IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii retailerilor din reteaua Toyota.

Imagini cu titlu de prezentare.