CONCEPUT PENTRU INDEPLINIREA NEVOILOR TALE

Alimentat de un motor silentios hibrid pe benzina de 2,5 litri, Camry Hybrid ofera cuplu amplu la viteze mici, putere fenomenala la viteze mai mari, precum si reprize de acceleratie rapida. Camry ofera pasagerilor o calatorie confortabila, fara a compromite spatiul. Scaunele de calitate realizate din cele mai bune materiale fac ca fiecare calatorie sa se simta premium, in timp ce spatiul amplu pentru cap si picioare iti permite sa te intinzi si sa te bucuri de drum.

CONFIGUREAZA CAMRY HYBRID

Personalizeaza modelul tau preferat Toyota Camry Hybrid.

Configureaza Toyota Camry

PROGRAMEAZA TEST DRIVE

Te-am convins? Programeaza un test drive cu modelul tau preferat Toyota.

Programeaza Test Drive

Solicita Oferta Speciala

*Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor plasate in perioada 1 – 30 august 2024. Discountul se calculeaza ca procent aplicat la pretul de lista a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) si reprezinta beneficiu acordat de importator prin intermediul retelei de retaileri. Pentru evitarea oricarui dubiu, reteaua de dealer va stabili independent propria strategie comnerciala fiind posibila aplicarea oricaror discounturi suplimentare, daca este cazul.

Eligibilitatea clientilor IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii retailerilor din reteaua Toyota.

Imagini cu titlu de prezentare.