OFERTE SI PROMOTII TOYOTA

Descopera ofertele si promotiile disponibile la Autoworld Toyota Cluj Vest

Aygo X: 8% Discount

Descopera Oferta

Corolla Sedan: 8% Discount

Oferta Corolla Sedan Benzina
Descopera Oferta

Camry Hybrid: 8% Discount

Descopera Oferta

Corolla Cross Hybrid: 6% Discount

Descopera Oferta

Toyota RAV4 Hybrid: 9% Discount

Descopera Oferta

RAV4 Plug-In Hybrid: 6% Discount

Oferta RAV4 Plug-In Hybrid
Descopera Oferta

Land Cruiser: 10% Discount

Descopera Oferta

Highlander: 10% Discount

Oferta Highlander
Solicita Oferta

Proace Van Diesel: 15% Discount

Descopera Oferta

Hilux Double Cab:12% Discount

Descopera Oferta
*Drepturi fundamentale privind protectia datelor personale

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal mentionate mai sus sa fie prelucrate de catre Autoworld Toyota in scopurile expres acceptate de mine mai sus, pentru o perioada de cel mult 6 (sase) ani. Mi s-a adus la cunostinta ca datele imi vor fi prelucrate in concordanta cu Politica de confidentialitate Autoworld Toyota si sunt de acord cu acest lucru. De asemenea, imi dau acordul ca datele mele sa fie transmise si prestatorilor de servicii contractati de Autoworld Toyota (avocati, consultanti, auditori, institutii de credit, societati de arhivare/stocare documente, societati care imprima, administreaza si sau transmit facturi/deconturi/notificari, societati de prelucare a datelor, curieri, agentii de sondare a clientilor etc) in scopul imbunatatirii activitatii comerciale.

Am luat la cunostinta ca am dreptul ca oricand sa solicit accesul, restrictionarea, rectificarea sau stergerea datelor personale si sa imi retrag acordul exprimat adresand electronic o cerere la client@autoworld.ro sau telefonic la numarul 0264 502660, precum si aici. De asemenea, am fost informat ca am dreptul de a ma opune prelucrarii datelor mele personale precum si dreptul la portabilitatea datelor.

Am fost informat ca am dreptul de a ma adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (B-dul General Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, cod postal 010336, tel: 040318059211) si instantei de judecata competente pentru orice incalcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

Declar ca prezentul consimtamant este dat in mod liber si toate informatiile de mai sus precum si toate implicatiile previzibile ale consimtamantului acordat mi-au fost prezentate in mod clar si intr-un limbaj accesibil.