SUV veritabil cu tehnologie Plug-in Hybrid

RAV4 Plug-in Hybrid combina cea de-a patra generatie a sistemului Toyota Hybrid cu o baterie Litiu-Ion de mare capacitate, ce-ti permite sa te bucuri de acceleratii imediate si o autonomie de varf.
Puternic, dinamic si sigur, RAV4 Plug-in Hybrid ofera o perfomanta de neegalat. Echipat cu un motor pe benzina Hybrid Dynamic Force de 2.5 litri si un sistem inteligent de tractiune integrala (AWD-i), accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 6 secunde cu ajutorul celor 306 CP.

CONFIGUREAZA RAV4 PLUG-IN HYBRID

Personalizeaza modelul tau preferat Toyota RAV4 Plug-In Hybrid.

Configureaza Toyota Camry

PROGRAMEAZA TEST DRIVE

Te-am convins? Programeaza un test drive cu modelul tau preferat Toyota.

Programeaza Test Drive

Solicita Oferta Speciala

*Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor plasate in perioada 1 – 30 august 2024. Discountul se calculeaza ca procent aplicat la pretul de lista a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) si reprezinta beneficiu acordat de importator prin intermediul retelei de retaileri. Pentru evitarea oricarui dubiu, reteaua de dealer va stabili independent propria strategie comnerciala fiind posibila aplicarea oricaror discounturi suplimentare, daca este cazul.

Eligibilitatea clientilor IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii retailerilor din reteaua Toyota.

Imagini cu titlu de prezentare.