CONCEPUT PENTRU INDEPLINIREA NEVOILOR TALE

Daca ai un business mic, poti sa ai senzatia ca faci treaba mai multor oameni deodata. PROACE e aici sa te ajute si a fost conceput sa fie singura furgoneta de care vei avea nevoie vreodata. Disponibila in trei optiuni de lungime – Compact, Mediu si Long – cinci stiluri de caroserie si cu o capacitate impresionanta si acces practic, precum si cu utilitatea solutiilor Smart Cargo si Mobile Office, PROACE are solutia pentru orice sarcina.

CONFIGUREAZA TOYOTA PROACE

Personalizeaza modelul tau preferat Toyota Proace.

Configureaza Toyota Proace

PROGRAMEAZA TEST DRIVE

Te-am convins? Programeaza un test drive cu modelul tau preferat Toyota.

Programeaza Test Drive

Solicita Oferta Speciala

*Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice si juridice si se aplica tuturor comenzilor plasate in perioada 1 – 30 august 2024. Discountul se calculeaza ca procent aplicat la pretul de lista a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) si reprezinta beneficiu acordat de importator prin intermediul retelei de retaileri. Pentru evitarea oricarui dubiu, reteaua de dealer va stabili independent propria strategie comnerciala fiind posibila aplicarea oricaror discounturi suplimentare, daca este cazul.

Eligibilitatea clientilor IKA (International Key Accounts) la beneficiile campaniei trebuie verificata cu reprezentantii retailerilor din reteaua Toyota.

Imagini cu titlu de prezentare.